Ramón Pérez Cortés

VD

Jag har i många år arbetat med att förstå och förmedla kunskap i organisationer. Jag visste inte från början att det skulle bli äldreomsorg som jag fastnade för, men intresset växte under min utbildning inom socialantropologi. Det var nog inte många som då kunde tänka sig att göra sitt fältarbete i ett servicehus och analysera hur tjänsterna utformades och hur personalen inordnade sig i ett görande.

Jag blev fascinerad och är det fortfarande, att så många människor som arbetar med äldreomsorg brinner för sitt arbete och för att ge äldre det bästa de kan ge. Jag tror innerligt på att vi har en äldreomsorg som är bäst i världen, men den är inte perfekt. Vi är i ständigt behov av inkorporera nya metoder och tillämpa bättre funktioner eller kanske tillämpa de på bättre sätt. Vi ska vara stolta över vår äldreomsorg i Sverige och vaka över dess utveckling.

Särskilda kompetenser:

  • Utredningar
  • Verksamhetsutveckling
  • Organisationsutveckling
  • TEAM - ledare
  • Metodutveckling

Det finns mycket mer att ösa i den listan, men ett axplock av det som jag brinner för mest.

//swedcura.com/wp-content/uploads/2023/01/logo6208.png

Vi har en enkel idé om att vår erfarenhet kan stå till er förfogande. Vi är bra på organisationen av äldreomsorgen. För att förstå använder vi oss av vetenskapliga metoder och modeller.

Nyhetsbrev

Ange alltid din e-postadress här för att bli uppdaterad. Vi lovar att inte spamma!